Sportcafé ‘t Hart van Utrecht

Zin om een potje te poolen, darten, pokeren, voetbal te kijken of gewoon een biertje te drinken in het centrum van Utrecht?

Kom naar Sportcafé ‘t Hart van Utrecht!

Wij hebben 12 pooltafels staan (waarvan 7 in de rokersruimte en 5 in de niet rokersruimte), 2 dartborden en 15 pokertafels. Daarnaast kun je voetbal kijken op grote schermen en hebben we een gezellig café met rokersruimte, waar je een drankje en een hapje kunt nemen wanneer je geen zin hebt om te spelen.

Poolen

Poolcentrum ’t Hart van Utrecht is voorzien van 12 originele Amerikaanse 8 voeters. Het is mogelijk om te reserveren, zodat u verzekerd bent van een plaats aan de pooltafels. U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen op 030-2332315.

Live (voetbal)wedstrijden

Voetbal- en andere sportwedstrijden van Nederlandse en buitenlandse teams kunnen in ‘t Hart van Utrecht op grote schermen bekeken worden. Klik hier voor meer informatie over de aanstaande evenementen.

Arrangementen

Voor studenten en bedrijven bieden wij speciale arrangementen. Neem voor meer informatie contact met ons op, zodat wij uw wensen en de mogelijkheden kunnen bespreken.