Oplossingen

Webhosting is een van de belangrijkste onderdelen van een website en webshop.

Om ervoor te zorgen dat uw website en webshop altijd goed bereikbaar en makkelijk schaalbaar zijn, heeft u een goed hostingpakket nodig. Dit is dan ook de reden dat wij samenwerken met het beste en grootste webhostingbedrijf van Nederland en België met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Bekijk hier de actuele prijslijsten

 

Beste webhosting van nederland

 

De inhoud van de website die wij leveren kunt u gemakkelijk zelf onderhouden en aanpassen met het CMS (Content Management Systeem)!

Voorbeeld CMS

 

Tegenwoordig is een website onmisbaar voor uw bedrijf. Een goede website geeft u de mogelijkheid om uw bedrijf te presenteren aan uw doelgroep en uw naamsbekendheid te vergroten.

Hiervoor is het van groot belang dat de website perfect aansluit op uw bedrijf en uw doelgroep. SQLmedia is gespecialiseerd in het vertalen van uw wensen naar een voor u en uw klanten gebruiksvriendelijke website, zodat u en uw klanten optimaal van de website gebruik kunnen maken. Na oplevering van de website kunt u zelf uw website up-to-date houden door het content management systeem dat u bij de website geleverd krijgt. Bij SQLmedia wordt u stap voor stap begeleid, zodat u uw eigen website kunt beheren.

Natuurlijk is het altijd mogelijk om uw website uit te breiden met extra modules die wij voor u naar wens kunnen installeren.

Is uw website ook geschikt gemaakt voor mobiel browsen?

Iedereen heeft tegenwoordig wel een smartphone of een tablet-achtig apparaat. Steeds meer mensen gebruiken vaak hun mobiel om iets te lezen of opzoeken. Daarom is het belangrijk dat uw website ook geschikt is gemaakt voor mobiel browsen.

Over het algemeen werken alle door ons gemaakte websites ook op mobiele apparaten. In sommige gevallen is het echter verstandig om een aparte versie (Responsive Web Design) van uw website te maken voor mobiele apparaten.

Een mobiele websie heeft vaak een kleiner formaat, zodat tekst goed leesbaar is op een klein scherm. Ook wordt er rekening gehouden met beperkingen van sommige mobiele apparaten (bijvoorbeeld geen Flash op iPhone/iPad) en worden grote afbeeldingen en filmpjes gemeden om de laadtijd te verkleinen.

Is uw website ook niet goed te zien op een smartphone of tablet. Op aanvraag maken wij een mobiel vriendelijke website, zodat uw website overal goed en netjes te zien is.

 

 

 

U wilt een professionele webwinkel voor een aangename prijs?

Dan zit u goed bij SQLMEDIA.NL! Onze webshopsoftware heeft zeer veel functies en mogelijkheden en is de meest gebruikte open source webshopsoftware van dit moment (Prestashop, Magento, Opencart, enz). Deze kunt u online geheel zelf onderhouden en zijn supergoed vindbaar bij Google. En dat tegen een lage prijs vanaf € 1750 (eenmalig). Fantastische functionele en gebruiksvriendelijke shops!

 

e-commerce

Omdat steeds meer mensen het internet gebruiken om producten te zoeken en te bestellen is het voor u zeer interessant om uw producten ook online aan te bieden. Daar is uw shop 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend zonder kosten voor extra personeel. Ook bouwt u automatisch een klantenbestand op, zodat u gericht aanbiedingen kunt doen voor optimale klantenbinding. SQLmedia is gespecialiseerd in het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke webshop met alle gewenste modules en een content management systeem, zodat u uw webshop zelf kunt beheren en uw assortiment indien nodig kunt aanpassen. Voor extra service en uitbreiding van uw webshop kunt u natuurlijk ook bij SQLmedia terecht.

SEO is essentieel voor een geslaagde website of webshop.

SEO (Search Engine Optimalization), oftewel zoekmachineoptimalisatie, is essentieel voor een geslaagde website of webshop, omdat het ervoor zorgt dat uw website of webshop beter door zoekmachines gevonden wordt, zodat meer potentiële klanten uw website of webshop bezoeken. SQLmedia is gespecialiseerd in het structureel verbeteren van uw vindbaarheid in zoekmachines. Na een grondig onderzoek stellen wij een plan van aanpak op om doorlopend verbeteringen door te voeren, zodat u uw concurrentie

SEO onderzoek

Facebookpagina’s zijn voor veel bedrijven inmiddels belangrijker dan hun eigen website. Een bedrijfspagina op Facebook brengt namelijk veel voordelen met zich mee en de mogelijkheden tot klantenbinding zijn legio.

 

facebook pagina

Google Plus wordt steeds belangrijker in Nederland. Waar het voorheen een hype leek te zijn die volledig was mislukt, kunt u er nu maar beter voor zorgen dat u voor de troepen uit holt.

 

google pagina