Selecteer een pagina

Diensten Sqlmedia

Website

De inhoud van de website die wij leveren kunt u gemakkelijk zelf onderhouden en aanpassen met het CMS (Content Management Systeem)!

Voorbeeld CMSTegenwoordig is een website onmisbaar voor uw bedrijf. Een goede website geeft u de mogelijkheid om uw bedrijf te presenteren aan uw doelgroep en uw naamsbekendheid te vergroten.

Hiervoor is het van groot belang dat de website perfect aansluit op uw bedrijf en uw doelgroep.

SQLmedia is gespecialiseerd in het vertalen van uw wensen naar een gebruiksvriendelijke website, zodat u en uw klanten optimaal van de website gebruik kunnen maken. Na oplevering kunt u zelf uw website up-to-date houden door het content management systeem dat u erbij geleverd krijgt. Bij SQLmedia wordt u stap voor stap begeleidt, zodat u uw eigen website kunt beheren.

Natuurlijk is het altijd mogelijk om uw website uit te breiden met extra modules die wij voor u naar wens kunnen installeren.

Responsive website

Is uw website ook geschikt gemaakt voor mobiel browsen?

Iedereen heeft tegenwoordig wel een smartphone of een tablet. Steeds meer mensen gebruiken hun mobiel om iets te lezen of op te zoeken. Daarom is het belangrijk dat uw website ook geschikt is gemaakt voor mobiel browsen.

Over het algemeen werken door ons gemaakte websites ook op mobiele apparaten. In sommige gevallen is het echter verstandig om een aparte versie van uw website te maken voor mobiele apparaten (Responsive Web Design).

Een mobiele website heeft vaak een kleiner formaat, zodat de tekst goed leesbaar is op een klein scherm. Ook wordt er rekening gehouden met beperkingen van sommige mobiele apparaten (bijvoorbeeld geen Flash op iPhone/iPad) en worden grote afbeeldingen en filmpjes gemeden om de laadtijd te verkleinen.

Is uw website niet goed te zien op een smartphone of tablet? Wij maken graag een mobielvriendelijke website, zodat uw deze overal goed en duidelijk te zien is.

Professionele webwinkel

U wilt een professionele webwinkel voor een aangename prijs?

Dan zit u goed bij SQLMEDIA! Onze webshop software heeft zeer veel functies en mogelijkheden en is de meest gebruikte open source webshop software van dit moment (Prestashop, Magento, Opencart, enz). Deze kunt u online geheel zelf onderhouden en zijn supergoed vindbaar bij Google. En dat tegen een lage prijs vanaf € 1750 (eenmalig). Fantastische functionele en gebruiksvriendelijke shops!

e-commerce

Omdat steeds meer mensen het internet gebruiken om producten te zoeken en te bestellen, is het voor u zeer interessant om uw producten ook online aan te bieden. Uw shop is dan 24/7 geopend, zonder kosten voor extra personeel. Ook bouwt u automatisch een klantenbestand op, zodat u gericht aanbiedingen kunt doen voor een optimale klantenbinding.

SQLmedia is gespecialiseerd in het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke webshop met alle gewenste modules en een content management systeem, zodat u uw webshop zelf kunt beheren en uw assortiment indien nodig kunt aanpassen. Voor extra service en uitbreiding van uw webshop kunt u natuurlijk ook bij SQLmedia terecht.

SEO

SEO is essentieel voor een geslaagde website of webshop.

SEO onderzoekSEO (Search Engine Optimalization), oftewel zoekmachineoptimalisatie, is essentieel voor een geslaagde website of webshop. Het zorgt ervoor dat uw website of webshop beter door zoekmachines gevonden wordt, zodat meer potentiële klanten uw website of webshop kunnen bezoeken. SQLmedia is gespecialiseerd in het structureel verbeteren van uw vindbaarheid in zoekmachines. Na een analyse stellen wij een plan van aanpak op, om doorlopend verbeteringen door te voeren.

 

Webhosting

Webhosting is een van de belangrijkste onderdelen van een website en webshop.

Om ervoor te zorgen dat uw website en webshop altijd goed bereikbaar en makkelijk schaalbaar zijn, heeft u een goed hostingpakket nodig. Dit is dan ook de reden dat wij samenwerken met het beste en grootste webhostingbedrijf van Nederland en België met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.